Розробка логотипу та корпоративного стилю: ключові моменти

Ви ніколи раніше не задумувалися над тим, чому славнозвісна красуня Мерілін Монро повинна залишатися блондинкою в розкішних звабливих сукнях, а Кастро курити сигари? Безумовно, мова йде саме про імідж: той, який миттєво закарбовується у пам'яті людей і часто слугує визначальним фактором ваших взаємовідносин з іншими! Та як же бути з іміджем фірми? Адже якщо про людину промовисто говорить її зовнішній вигляд і низка особистісних якостей, то компанія не може про себе заявити тим же способом. Тому імідж компанії – це, перш за все, її корпоративний стиль. Саме він заслужено вважається найважливішим інструментом маркетингу і реклами!

Якщо зовсім вичерпно та зрозуміло, то це такий собі комплекс візуальних і вербальних елементів, що підкреслює індивідуальність фірми, тим самим виграшно виділяючи її серед конкурентів. Відтак, розробка корпоративного стилю, який буде акцентувати на унікальності бізнесу, забезпечить колосальний успіх всіх подальших маркетингових і рекламних кампаній вашої торгової марки. Безумовно, корпоративний стиль – ключова й незамінна умова стрімкого просування бренду на ринку.

А зараз більш детально розглянемо визначальні переваги, які вміщає розробка фірмового стилю:

  • Істотне підвищення рівня впізнаваності фірми та її продуктів/послуг
  • Створення бездоганної репутації компанії та її привабливого іміджу
  • Надання фірмі унікальності та, як важливий бонус, значне підвищення її конкурентоспроможності
  • Зростання рівня довіри з боку цільової аудиторії, в тому числі й рівня лояльності споживачів
  • Нарощення обсягу продажів і зростання прибутку компанії
  • Скорочення витрат на рекламу. «Яким чином», – задумаєтесь Ви. А все невимовно просто: єдина комунікація впливає сильніше, ніж розрізнені рекламні заходи
  • Заощадження бюджету при виведенні нових продуктів, перш за все – завдяки сформованій впізнаваності бренду

«З чого ж почати?», – припускаємо, саме таке питання промайнуло у ваших думках. Фірмовий стиль, як правило, розпочинають зі створення логотипу, а це якраз ретельне продумування і осмислення ідеї, яку надалі втілюють у дизайн. Тобто, розробка логотипу розпочинається із чіткого окреслення домінуючого завдання, на виконання якого повинен бути націлений Ваш фірмовий стиль.

Також майте на увазі, що всі стилістичні елементи дизайну логотипу згодом будуть використані в розробці фірмового стилю. Тому тут варто враховувати колірну палітру, шрифти та інші візуальні характеристики.

А ще вкрай важливо дотримуватись низки критеріїв, котрі допоможуть правильно розставити основні акценти.

Виходячи з цього, розробка лого включає:

  • простоту сприйняття
  • унікальність, яскравість та чіткість логотипу у візуальному виконанні
  • оптимальне співвідношення всіх елементів за розміром, забарвленням, формою
  • додержання пропорцій логотипу для вдалого відображення на рекламних носіях будь-якого формату
  • точну відповідність найменуванню та маркетинговій стратегії компанії

Отож, пропонуємо Вам делегувати розробку логотипу та корпоративного стилю нам! Фахівці, з добре натренованим зором та рідкісним вмінням інтегровувати у робочий процес всі актуальні новинки зі сфери дизайну для інтернету, вразять Вас своїм аналітичним міркування та увагою до деталей! Зокрема, наша цілковита віддача справі, повне занурення у роботу та володіння всіма тонкощами розробки логотипу вкотре доведуть Вам загальновідомий факт: партнерство з висококваліфікованими професіоналами – суцільна насолода.

За допомогою нашої компанії звертаються не тільки ті, хто лиш розпочав свій бізнес, а й ті, хто вже працює у сфері підприємництва чимало років. Часто навіть досвідченому бізнесмену не вдається бути в курсі всіх трендів створення та вдосконалення існуючого фірмового стилю. Вихід простий – звернутися до фахівців, які працюють з цим щодень, в тому числі й замовити логотип, який легко приверне увагу всіх довкола! Адже в реаліях сьогодення це радше гостра необхідність, ніж один з інструментів маркетингу, котра визначає вектор на процвітання Вашої компанії!

Контакты

  • Адрес:ул. Саперно-Слободская, 10, офис 87, Киев, Украина
  • Email:info@ibs.in.ua
  • Телефон:+38(067)447-31-43
to top icon